Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


nos...az elmúlt napokban a net népmeséset játszot...hol volt, hol nem, szóval nem tudtam írni. Noh de most...

Pénteken megvolt az eslő party a suliban. White party volt -.-" Felvettem az egyetlen fehér pólómat. Nagy sikert aratott, ahogy Micimackó és barátai hánynak  Diákok tanárok együtt söröztek, jóféle volt. Lehetett venni "pia jegyet". 10 kupon volt rajta, 40 koronáért. Ezekel a kuponokkal lehetett fizetni. (1 korona kb. 40 forint) Egy olcsóbb sör 1 kupon, egy jobb minőségű 2 kupon. Egy üveg bor 10 kupon. Volt pezsgő is, de nem tudom, hogy hány kuponért. Egy szó mint száz, jó volt.

Szombat délután voltunk bent Aarhusba vásárolni. Drágaság van nagyon nagyon. A buszjegy 26 korona. Egy póló átlagosan 150-200 korona, egy pulcsi 300-nál kezdődik...de határ a csillagos ég. Szerencsére találtunk egy boltot, ahol olyan akció volt, hogy 2 ruha 150 korona. Vettünk 2-en 2 ruhát, igy 75-re jött ki fejenként. Amugy ilyen durkáló szerű volt.

Amugy a hétvégi átlagos unalom volt...

Mosás: 2 mosógép, meg egy szárító gép van. Ahhoz, hogy moshassunk venni kellett "mosókártyát". 80 korona volt, egy mosás 10 korona, egy szárítás 5 korona. 50 koronát lehet lemosni egy kártyáról, a többi 30 kaukció. Terigetni az erkélyre tudunk, ahol csöppet lassan száradnak a ruhák, hiszen szinte minden nap van eső. Nem nagy, inkáb csak ilyen szitálás, deee elég rendesen áztat. -.-"

Vasárnap ellátogattunk Aarhusba az Art Museum-ba. Hát...érdekes volt...ilyeneket Mo.-on nem lát az ember... Tettem fel pár képet, beszélnek azok helyettem...

Kerültek fel képek is, azokat is lehet nézegetni :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.